1. /
  2. Вакансії

Вакансії ТК «Варіатор»

ВАНТАЖНИК-ЕКСПЕДИТОР

м. Бровари, Київська обл

ВИМОГИ:
Працьовитість,
знання міста,
уважність, відповідальність,
фізична сила.

ОБОВ’ЯЗКИ:
Розвезення продуктів харчування по Києву та Київській області 1−3 дня/тиждень.
Коли нема розвезення — працювати вантажником-комплектувальником.

Завантаження-розвантаження;
Прийом товару;
Збирання товару;
Комплектація згідно накладних.

РЕЖИМ РОБОТИ:
Вантажник з 9:00−18:00, 5−6 днів/на тиждень (в залежності від завантаженості).
Початок роботи експедитора з 7−8 години ранку.

Місце роботи:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22

ФАСУВАЛЬНИЦЯ (УКЛАДАЛЬНИК-ПАКУВАЛЬНИК)

Робота у м. Харкові.

ВИМОГИ:
Працьовитість,
Відповідальність.

ОБОВ’ЯЗКИ:
Фасування сипких продуктів харчування (борошно, крохмаль, крупи та інше);
Робота на фасувальному обладнанні.

РЕЖИМ РОБОТИ:
1. На вул.Гв.Широнинців ,
тиждень в день з 8:00—17:00, вихідні-субота, неділя, тиждень в ніч з 20:00—06:00, вихідний-неділя.
2. На вул. Маршала Батицького ,
з 8:00-17:00, 5/2.
Місце роботи: м. Харків, вул. Гв.Широнінців, 45 (Район метро Студентська ) або м. Харків, вул. Маршала Батицького, 2 (район ТРЦ “Французький бульвар”).

ВАНТАЖНИК у фасувальний цех (бакалія)

Робота у м. Харкові.

ВИМОГИ:
Працьовитість,
Відповідальність,
фізична сила.

ОБОВ’ЯЗКИ:
Засипка сипких продуктів харчування у бункер,
завантаження-розвантаження.   

РЕЖИМ РОБОТИ:
8-00-17-00, 5/2. Вихідні-субота, неділя.
Місце роботи:
1. Салтівка, вул. Гв.Широнинців, 45 (Район м. Студентська або м. Академіка Павлова)
або
2. Салтівка, вул. Маршала Батицького, 2 (район ТРЦ “Французький бульвар”).

ТЕХНОЛОГ-МЕТРОЛОГ

(продукти харчування)

ВИМОГИ:
Бажано профільна вища або середня спеціальна освіта;
Бажано досвід роботи технологом харчового виробництва — від 1 року;
Володіння системою ХАСПП (НАССР);
Володіння ПК: упевнений користувач (MS Office, електронна пошта).
Знання та навички у сфері виробництва сипких харчових продуктів (круп`яні, сипкі продукти, блюд зручного приготування та сумішей).
Досвід роботи з фасування харчової продукції.
Знання та навички у сфері технології та метрології.
Досвід розробки текстувань на нові позиції товару.
Знання та навички роботи за системою ХАССП.
Знання та навички по роботі з технічною документацією, з нормативними документами за технологією виробництва продукції; сайтом Лістекс.

ОБОВ’ЯЗКИ:
Розробка текстувань на нові позиції.
Прорахунок харчової цінності нових страв, сумішей і т.п.
Оформлення карток товарів на нові позиції та коригування старих карток товарів за зміни макетів.
Друк наліпок на упаковку безпосередньо в офісі.
Контроль залишків витратних матеріалів.
Моніторинг асортименту конкурентів та збирання інформації з різних джерел.
Макетування упаковок нових розробок у дійсному розмірі.
Оформлення замовлень на сайті Лістекс.
Перевірка прикладів продукції перед відправкою на Лістекс.
Перевірка відповідальності штрих-кодів на транспортній упаковці.
Взаємодія з постачальниками пакування — контроль документообігу, затвердження кольору, затвердження матеріалу для виготовлення пакування.
Взаємодія з виробництвом при розробці нових позицій та контроль якості старого пакування.
«Гаряча лінія» — прийняття дзвінків та рекламацій з занесенням у загальний реєстр і відправкою відповідальним співробітникам на виробництві.

РЕЖИМ РОБОТИ:
9.00 — 18.00,
5/2, вихідні — субота, неділя. Гібридна зайнятість.
Місце роботи: м.Харків, наб. Сабурівська, 3.

ЕКСПЕДИТОР 

на міжміські рейси

ВИМОГИ
Бажано досвід роботи експедитором, але не обов’язково;
працьовитість,
комунікабельність,
відповідальність;
чесність,
уважність,
порядність.

ОБОВ’ЯЗКИ:
Прийом продукції за кількістю та якістю,
забезпечення схоронності товару під час транспортування;
вивантаження продукції на торгових точках;
прийом повернень готової продукції;
робота с супроводжувальною документацією.

РЕЖИМ РОБОТИ: 
Графік ненормований.
Робота по Харківській області, по Україні.

Місце завантаження: м.Харків, вул. Маршала Батицького, 2 (Салтівка, р-н ТРЦ «Французький бульвар»), 10 хвилин на транспорті від метро Академіка Барабашова або метро Захисників України.

Офіс знаходиться за адресою м. Харків, наб. Сабурівська, 3 (одна зупинка від метро Захисників України).

ВАНТАЖНИК-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК

(бакалія) 

ВИМОГИ:
Працьовитість,
Відповідальність,
Уважність.

ОБОВ’ЯЗКИ:  
Завантаження-розвантаження, збирання товару,

комплектація згідно накладних.

РЕЖИМ РОБОТИ:
Позмінно. 5/2, вихідні — субота, неділя.

Є денні і нічні зміни.


Місце роботи: 

м. Харків, вул. Маршала Батицького, 2.

ВОДІЙ вантажного авто

(Мерседес, Исузу)  м. Харків

ВИМОГИ :
Досвід роботи водієм, посвідчення (категорія С),
знання міста, 
комунікабельність,  чесність, 
уважність,  відповідальність,  працездатність. 

ОБОВ’ЯЗКИ:  
Розвозка на авто компанії продуктів харчування (бакалія) по м.Харкову та області;
При необхідності виконання функцій експедитора (оплачується додатково);
Підтримка авто у належному стані.

РЕЖИМ РОБОТИ:
Орієнтовно з 8:00-17:00, 5-5,5 днів в залежності від завантаження.

Місце роботи: 
Салтівка, вул. Маршала Батицького, 2 (район ТРЦ “Французький Бульвар”).

ВАНТАЖНИК-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК

продукти харчування-бакалія (м. Бровари, Київська обл.)

ВИМОГИ: Працьовитість, відповідальність, уважність.

ОБОВ’ЯЗКИ: 
Прийом товару,
збирання товару, комплектація згідно накладних,
завантаження-розвантаження.
Завантаження-розвантаження товару на складі виконується за допомогою навантажувача та вручну.

РЕЖИМ РОБОТИ:
9-00-18-00,
5-6 днів/тиждень
Вихідні: субота (при необхідності по бажанню),
неділя (завжди)

Місце роботи: 
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22.

БРЕНД-МЕНЕДЖЕР

продукти харчування - маслини, оливки

ВИМОГИ:

  • Досвід роботи в сегменті FMСG на посаді бренд-менеджера, менеджера проектів у сфері бренд-менеджменту, менеджера з продажів;
  • Володіння ПК: упевнений користувач (MS Office, 1С);
  • Навички ведення переговорів, уміння презентувати і захищати свої ідеї.
  • Знання та досвід у сфері просування ТМ;
  • Знання та навички в області досліджень ринку;
  • Знання та навички у сфері інтернет-маркетингу і реклами в інтернеті.

 

ОБОВ’ЯЗКИ:  

  • Повний цикл роботи з ТМ (product, price, place, promotion).
  • Розробка стратегії просування продуктів харчування (маслини, оливки) по торговим мережам та  іншим каналам збуту.
  • Управління асортиментом, аналітика поточного стану бренду, планування продажів, аналіз залишків. Ціноутворення.
  • Планування акцій. Проведення і прогнозування продажів і ефекту від запланованих заходів по просуванню продукту.
  • Ефективна взаємодія з суміжними відділами (продажів, логістики, закупівельний…) для забезпечення досягнення маркетингових цілей.
  • Аналіз роботи, підготовка звітів.

Особові якості:

  • Відповідальність
  • управлінські навички,
  • креативність,
  • комунікабельність,
  • ініціативність,
  • проактивність,
  • цілеспрямованість,
  • націленість на результат,
  • системність в роботі.

Ми пропонуємо:
Постійну роботу у великій, стабільній компанії
Гідну та своєчасну зарплату;
Гарний колектив;
Соцпакет;
Навчання за рахунок компанії;
Корпоративні заходи;
Знижки для співробітників на продукти харчування та інше.

РЕЖИМ РОБОТИ: 
9-00-18-00, вихідні — субота, неділя.
Гібридна зайнятість (в офісі і дистанційно). 

МІСЦЕ РОБОТИ: 
м. Харків, наб. Сабурівська, 3.

Помічник менеджера з продажу

(бакалія, опт)

ВИМОГИ
Відповідальність,
націленість на результат,
комунікабельність,
уважність,
впевнене володіння ПК (MS Office, 1С),
швидкість в навчанні,
гарна пам’ять,
грамотність.
Досвід роботи у продажу.


Вільне володіння українською мовою (усно та письмово).

ОБОВ’ЯЗКИ:  
Робота з існуючими клієнтами (крупний опт), продаж у телефонному режимі продуктів харчування бакалійної групи, прийом заказів,
Консультування клієнтів по товару і по цінах.
Розрахунок кількості вантажу у автомобілі.
Робота з документами.

РЕЖИМ РОБОТИ: 
9-00-18-00, вихідні — субота, неділя.
На період стажування- гібридна зайнятість (в офісі і дистанційно).

МІСЦЕ РОБОТИ: 
м. Харків, наб. Сабурівська, 3.

МЕНЕДЖЕР (КЕРІВНИК) З ПРОДАЖУ

жіночого одягу

ВИМОГИ
Бажано вища освіта (бажано за фахом);
Знання ринка (бажано — одяг діловий, офісний і таке інше);
Досвід роботи з продажу від 2 років;
Володіння ПК: упевнений користувач (MS Office, 1С, інтернет, соціальні мережі, інтернет-продаж, електронна пошта, тощо);
Прагнення професійного зросту.                                             
Професійні вимоги (компетенції):
Знання каналів збуту жіночого одягу (зокрема — інтернет, соціальні мережі);
Знання та навички у сфері продажу одягу, тощо;
Досвід роботи в гуртовому або роздрібному продажу — від 2 років;
Знання та навички у керуванні продажами, переговорах, підписанні договорів;
Володіння навичками аналізу інформації та підготовки звітів.

ОБОВ’ЯЗКИ: 
Гуртовий та роздрібний продаж жіночого одягу своєї торгівельної марки.
Робота з базою клієнтів, пошук нових клієнтів для співробітництва. Розвиток партнерських відносин.
Продаж жіночого одягу по всім каналам збуту.
Керівництво іншими менеджерами з продажу.
Контроль дебіторської заборгованості.
Виконання планів продажу, встановлених показників.
Аналіз діяльності, підготовка звітів з продажу. 

Місце роботи:                                     
Харків, наб. Сабурівська, 3 (одна зупинка від метро Захисників України).

Графік роботи: 
9:00 — 18:00, 5/2, вихідні — субота, неділя.

Шукаєте роботу? Двері ТК «‎Варіатор» завжди відкриті для кваліфікованих співробітників!
Заповніть форму та ми зв’яжемося з Вами найближчим часом:

Прокрутка до верху

Відділ дистрибуції по Харкову та області

Відділ імпорту Maestro de Olive

Відділ розробки та упаковки

Виробництво

Відділ зовнішньо- економічної діяльності

Відділ постачання

Сирний відділ

Фірмовий магазин «Сто пудів»

Контакти меблевого проєкту

Фірмовий магазин «Сто пудів»

Відділ продажів по Україні

Відділ Менеджер Телефон
Виробництво
Чернова Олена Анатоліївна
057 728 43 27
Сегмент Менеджер Телефон Пошта
Бюджетні и виробничі підприємства
Вікторія Коваленко
066 415 87 30
Kovalenko_vn@variator.ua
Харків – лінійний та мережевий роздріб,
ринки, оптові бази
Сергій Татаров
050 291 11 95
Tatarov_sa@variator.ua
Харківська область
Олександр Купріков
066 400 55 31
iKuprikov_ay@variator.ua
Супермаркети та мережі
Вікторія Одокієнко
050 300 70 21
Odokienko_vy@variator.ua
HoReCa
Тарасенко Іван
099 717 80 87
Tarasenkoii1987@gmail.com
Дніпро, Запоріжжя
Юлія Михайлова
097 514 03 87
chudolife1206@gmail.com
Донецька, Луганська області
Олександр Войстрик
050 302 39 00
asp198201@gmail.com
Суми, Полтава
Семенова Ірина
050 298 08 96
semenovasrdom@gmail.com
Керівник філіалу Житомирського МЗ
Яна Дадашева
050 403 73 58
Dadasheva.y@gmail.com
Відділ Співробітник Телефон Пошта
Відділ маркетингу
Віталія Добромірова
066 393 50 12
dobromirova_vv@variator.ua
Розробка й упаковка
Світлана Степаненко
.
stepanenko_si@variator.ua

Торговельна марка «Вогник»

Відділ Співробітник Телефон Пошта
Відділ персоналу
Олим Олена
099 609 13 80 / 096 543 66 76
olym_oa@variator.ua
Напрямок Менеджер Телефон Пошта
Логістика
Шестак Юрій Михайлович
050 302 39 82
shestak_ym@variator.ua
Посада Співробітник Телефон Пошта
Менеджер ЗЕД
Дар’я Захарова
050 406 55 92
zaharova_dv@variator.ua
Менеджер ЗЕД
Денис Ульянов
098 766 36 15
ulyanov_dv@variator.ua
Напрямок Менеджер Телефон Пошта
Дистрибуція продуктів харчування бакалійної групи
Фоменко Тетяна Василівна
050 317 12 66
fomenko_tv@variator.ua
Оптові продажі по Харкову
Мягка Тетяна
050 937 08 78
miagkaya_ts@variator.ua
Продукція Менеджер Телефон Пошта
Імпортна консервація, маслини, оливки,
солодка група, повідло, сиропи, рибні консерви
Гранкін Роман
050 651 90 94
grankin2288@gmail.com
Вісові крупи, сухофрукти та горіхи,
імпортні закупки круп
Газіна Наталія
050 301 29 59
gazina_na@variator.ua
Господарська група, імпортні закупки бакалійних товарів
Давидов Денис
050 343 77 02
davydov_dv@variator.ua
Плодоовочева консервація, тушонка, паштети,
гриби, кришки та банки, закупки для ТМ «Огонек»
Анна Цапкова
050 303 85 18
tsapkova_aa@variator.ua
Рослинне масло, спеції, кетчупи, дріжджі, оцет
Вадим Петьков
067 403 27 77
petkov_va@variator.ua
Арахіс, мак, спеції, топінги, амарант, чай
Олексій Тарасов
050 958 47 37
tarasov_aa@variator.ua
Снекова група, пластівці, мука, кондитерські вироби
Наталія Нижник
067 257 63 76
nizhnik_na@variator.ua
Бобові, соєві текстурати, сушені овочі та гриби, горіхи
Марія Штих
093 693 74 13
shyh_ms@variator.ua
Крахмал, цукор
Євген Руднєв
050 301 66 46
rudnev_ea@variator.ua
Ординарні крупи для фасування
Шарова Людмила
095 182 90 99
sharova_la@variator.ua
Регіон Менеджер Телефон Пошта
Рівне, Луцьк, Хмельницький,
Чернівці, Івано-Франківськ, Ужгород
Лимар Владислав
050 301 59 48
lymar_vg@variator.ua
Львів, Житомир, Біла Церква
Доброміров Андрій
050 404 20 34
dobromirov_as@variator.ua
Суми
Івченко Сергій
050 301 59 44
ivchenko_ss@variator.ua
Київ, Чернігів, Полтава
Колесніков Сергій
050 301 59 47
kolesnikov_vv@variator.ua
Донецька область
Палій Вадим
050 301 59 40
paliy_vp@variator.ua
Луганська область
Глушач Руслан
050 301 59 41
glushach_rv@variator.ua
Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя
Шаталова Марина
050 643 90 88
shatalova_ma@variator.ua
Дніпро, Сумська область
Безземельний Олег
050 327 38 55
bezzemelny_oa@variator.ua
Умань, Дніпро, Харківська область
Черепко Максим
050 323 15 10
cherepko_mn@variator.ua
Національні мережі по Україні
Борищак Інесса
050 934 97 04
borischak_ia@variator.ua
Україна
Захаров Володимир
050 323 78 71
zaharov_vn@variator.ua