Вакансії ТК «Варіатор»
ТЕХНОЛОГ-МЕТРОЛОГ
(продукти харчування)
ВИМОГИ:
Бажано профільна вища або середня спеціальна освіта;
Бажано досвід роботи технологом харчового виробництва — від 1 року;
Володіння системою ХАСПП (НАССР);
Володіння ПК: упевнений користувач (MS Office, електронна пошта).
Знання та навички у сфері виробництва сипких харчових продуктів (круп`яні, сипкі продукти, блюд зручного приготування та сумішей).
Досвід роботи з фасування харчової продукції.
Знання та навички у сфері технології та метрології.
Досвід розробки текстувань на нові позиції товару.
Знання та навички роботи за системою ХАССП.
Знання та навички по роботі з технічною документацією, з нормативними документами за технологією виробництва продукції; сайтом Лістекс.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Розробка текстувань на нові позиції.
Прорахунок харчової цінності нових страв, сумішей і т.п.
Оформлення карток товарів на нові позиції та коригування старих карток товарів за зміни макетів.
Друк наліпок на упаковку безпосередньо в офісі.
Контроль залишків витратних матеріалів.
Моніторинг асортименту конкурентів та збирання інформації з різних джерел.
Макетування упаковок нових розробок у дійсному розмірі.
Оформлення замовлень на сайті Лістекс.
Перевірка прикладів продукції перед відправкою на Лістекс.
Перевірка відповідальності штрих-кодів на транспортній упаковці.
Взаємодія з постачальниками пакування — контроль документообігу, затвердження кольору, затвердження матеріалу для виготовлення пакування.
Взаємодія з виробництвом при розробці нових позицій та контроль якості старого пакування.
«Гаряча лінія» — прийняття дзвінків та рекламацій з занесенням у загальний реєстр і відправкою відповідальним співробітникам на виробництві.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9.00 — 18.00,
5/2, вихідні — субота, неділя. Гібридна зайнятість.
Місце роботи: м.Харків, наб. Сабурівська, 3.
ВАНТАЖНИК-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК
(бакалія)
ВИМОГИ:
Працьовитість,
Відповідальність,
Уважність.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Завантаження-розвантаження, збирання товару,
комплектація згідно накладних.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Позмінно. 5/2, вихідні — субота, неділя.
Є денні і нічні зміни.
Місце роботи:
м. Харків, вул. Маршала Батицького, 2.
ЕКСПЕДИТОР
(продукти харчування-бакалія) по Харкову та області
ВИМОГИ :
Бажано досвід роботи експедитором, але не обов’язково;
працьовитість,
відповідальність;
комунікабельність;
чесність,
порядність,
витривалість.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Прийом продукції за кількістю та якістю;
забезпечення схоронності товару під час транспортування;
вивантаження продукції на торгових точках;
прийом повернень готової продукції;
робота с супроводжувальною документацією.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Графік ненормований. Працювати 4−5 днів на тиждень.
Вихідні-неділя, понеділок – завжди, субота-плаваюча.
Місце завантаження:
Салтівка, вул. Маршала Батицького, 2.
Офіс:
м. Харків, наб. Сабурівська, 3
БРЕНД-МЕНЕДЖЕР
продукти харчування - маслини, оливки
ВИМОГИ:
- Досвід роботи в сегменті FMСG на посаді бренд-менеджера, менеджера проектів у сфері бренд-менеджменту, менеджера з продажів;
- Володіння ПК: упевнений користувач (MS Office, 1С);
- Навички ведення переговорів, уміння презентувати і захищати свої ідеї.
- Знання та досвід у сфері просування ТМ;
- Знання та навички в області досліджень ринку;
- Знання та навички у сфері інтернет-маркетингу і реклами в інтернеті.
ОБОВ’ЯЗКИ:
- Повний цикл роботи з ТМ (product, price, place, promotion).
- Розробка стратегії просування продуктів харчування (маслини, оливки) по торговим мережам та іншим каналам збуту.
- Управління асортиментом, аналітика поточного стану бренду, планування продажів, аналіз залишків. Ціноутворення.
- Планування акцій. Проведення і прогнозування продажів і ефекту від запланованих заходів по просуванню продукту.
- Ефективна взаємодія з суміжними відділами (продажів, логістики, закупівельний…) для забезпечення досягнення маркетингових цілей.
- Аналіз роботи, підготовка звітів.
Особові якості:
- Відповідальність
- управлінські навички,
- креативність,
- комунікабельність,
- ініціативність,
- проактивність,
- цілеспрямованість,
- націленість на результат,
- системність в роботі.
Ми пропонуємо:
Постійну роботу у великій, стабільній компанії
Гідну та своєчасну зарплату;
Гарний колектив;
Соцпакет;
Навчання за рахунок компанії;
Корпоративні заходи;
Знижки для співробітників на продукти харчування та інше.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9-00-18-00, вихідні — субота, неділя.
Гібридна зайнятість (в офісі і дистанційно).
МІСЦЕ РОБОТИ:
м. Харків, наб. Сабурівська, 3.
ТОРГОВИЙ ПРЕДСТАВНИК
(продукти харчування — бакалія)
Робота у м.Харків
ВИМОГИ:
Досвід роботи бажаний, але не обов’язковий.
Бажання зростати з компанією.
ОСОБОВІ ЯКОСТІ:
Відповідальність,
енергійність,
націленість на результат,
системність в роботі.
стресостійкість,
проактивність.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Робота по м.Харкову.
Робота з базою клієнтів.
Прийом замовлень на поставку продуктів харчування.
Пошук нових клієнтів для співробітництва.
Розвиток партнерських відносин.
Контроль дебіторської заборгованості.
Виконання планів продажу, встановлених показників.
РЕЖИМ РОБОТИ:
09:00−18:00
Вихідні – субота, неділя.
Офіс:
м. Харків, наб. Сабурівська, 3 (одна зупинка від метро Захисників України).
ЕКСПЕДИТОР на міжміські рейси по Україні
Робота в м. Харків
ВИМОГИ:
Досвід роботи бажаний, але не обов’язковий,
працьовитість,
відповідальність,
уважність,
комунікабельність,
чесність,
порядність.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Прийом продукції (бакалія) за кількістю та якістю;
забезпечення схоронності товару під час транспортування;
можливе вивантаження продукції на торгових точках;
прийом повернень готової продукції;
робота с супроводжувальною документацією.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Графік ненормований.
Місце роботи:
Робота по Україні.
Офіс: м. Харків, наб. Сабурівська, 3.
Місце завантаження— м. Харків, вул. Маршала Батицького, 2.
АДМІНІСТРАТОР БАЗ ДАНИХ в 1С
Робота в м. Харків
ВИМОГИ:
Бажано досвід роботи.
Гарне знання програми 1С;
Знання офісних програм.
Особові якості:
Відповідальність,
уважність,
комунікабельність,
здатність швидко навчатися,
вміння працювати в команді,
стресостійкість,
організованість, пунктуальність,
відсутність поганих звичок.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Адміністрування баз даних в 1С7 і 1С8.
Контроль коректності та актуальності даних.
Співпраця з іншими відділами для забезпечення ефективної роботи.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Гібридна зайнятість (в офісі і віддалено), 8 годин/день.
12:00−20:00 пн-п’ятн,
Вихідні— неділі і 2 суботи на місяць.
2 суботи на місяць в черговому режимі віддалено.
Місце роботи:
м. Харків, наб. Сабурівська, 3. (Одна зупинка від метро Захисників України).
ВАНТАЖНИК-ЕКСПЕДИТОР
м. Бровари, Київська обл
ВИМОГИ:
Працьовитість,
знання міста,
уважність, відповідальність,
фізична сила.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Розвезення продуктів харчування по Києву та Київській області 1−3 дня/тиждень.
Коли нема розвезення — працювати вантажником-комплектувальником.
Завантаження-розвантаження;
Прийом товару;
Збирання товару;
Комплектація згідно накладних.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Вантажник з 9:00−18:00, 5−6 днів/на тиждень (в залежності від завантаженості).
Початок роботи експедитора з 7−8 години ранку.
Місце роботи:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22
ВАНТАЖНИК-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК
продукти харчування-бакалія (м. Бровари, Київська обл.)
ОБОВ’ЯЗКИ:
Прийом товару,
збирання товару, комплектація згідно накладних,
завантаження-розвантаження.
Завантаження-розвантаження товару на складі виконується за допомогою навантажувача та вручну.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9-00-18-00,
5-6 днів/тиждень
Вихідні: субота (при необхідності по бажанню),
неділя (завжди)
Місце роботи:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22.
БУХГАЛТЕР, ОБЛІКОВЕЦЬ 1С
м. Бровари, Київська обл.
ВИМОГИ:
Бажана вища освіта;
Бажано досвід роботи бухгалтером; обліковцем, економістом;
Знання первинної бухгалтерії (прибуткові, видаткові накладні, довіреності, рахунки, ТТН та інше);
Знання програми 1С;
Знання офісних програм.
Особові якості:
Відповідальність,
уважність,
комунікабельність,
здатність швидко
навчатися,
стресостійкість,
вміння працювати в команді.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Робота в 1С7.7 и 1С8.3.2.
Прибуткові накладні,
видаткові накладні,
довіреності,
рахунки,
ТТН,
списання,
переміщення,
повернення,
робота з браками,
уцінка,
інвентаризація та інше.
РЕЖИМ РОБОТИ:
09:00−18:00 пн-п’ятн,
субота скорочений день з 09:00−14:00-15:00, в суботу можлива гібридна зайнятість).
Вихідний— неділя.
Місце роботи:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22.
ВОДІЙ КАТ. С або ВОДІЙ-ЕКСПЕДИТОР
на "Ісузу", 5-тонн, або на своєму авто 3,5-5 тонн
Робота в місті Бровари, Київська обл.
ВИМОГИ:
Досвід роботи водієм (посвідчення (категорія С)),
комунікабельність, чесність,
уважність, відповідальність, витривалість.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Розвезення на авто компанії продуктів харчування (бакалія) по м.Києву та Київській області;
Збереження продукції під час транспортування;
Робота з супровідними документами;
Вивантаження продукції на торгових точках;
Підтримка авто у належному стані.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9:00-18:00, 5,5 днів/тиждень (в суботу скорочений день до 14:00-15:00).
Переробки оплачуються.
Місце ЗАВАНТАЖЕННЯ:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22
ТОРГОВИЙ ПРЕДСТАВНИК
(продукти харчування — бакалія)
Робота по Києву (Лівий берег)
ВИМОГИ:
Досвід роботи обов’язковий.
Відповідальність,
комунікабельність,
енергійність,
націленість на результат,
системність в роботі,
стресостійкість.
Бажання зростати з компанією.
Наявність авто бажано, але не обов’язково.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Робота по м.Києву (Лівий берег, роздрібні магазини).
Пошук нових клієнтів для співробітництва.
Розвиток партнерських відносин.
Прийом замовлень на поставку продуктів харчування.
Контроль дебіторської заборгованості.
Виконання планів продажу, встановлених показників.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9.00 — 18.00, вихідні — субота, неділя.
Офіс:
м. Бровари, Київська обл., вул. Лісова, 22 (Можливо приїжджати в офіс 1 раз/тиждень).
ПРОДАВЕЦЬ-КАСИР
у фірмовий магазин СТО ПУДІВ (продукти харчування)
Робота у місті Кам'янець-Подільський.
ВИМОГИ:
комунікабельність,
привітність,
уважність,
відповідальність,
*можна без досвіду роботи,
бажано наявність санітарної книжки.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Дотримання правил обслуговування та розрахунку покупців.
Дотримання правил експлуатації контрольно-касових апаратів.
Відкриття / закриття контрольно-касової машини.
Консультація клієнтів.
Участь в інвентаризації.
Викладання товару.
Слідкування за асортиментом та термінами придатності.
Підтримання порядку.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Плаваючий графік, 4/3. Понеділок-п’ятниця 8:00-19:00, субота, неділя 9:00-17:00.
Місце роботи:
м.Кам’янець-Подільський, вул. Північна, 85.
Шукаєте роботу? Двері ТК «Варіатор» завжди відкриті для кваліфікованих співробітників!
Заповніть форму та ми зв’яжемося з Вами найближчим часом: